Prof. Marit-Solveig Seidenkrantz medlem af Scientific Advisory Board for GFZ German Research Center of Geoscience.

Prof. Marit-Solveig Seidenkrantz er udnævnt til medlem af Scientific Advisory Board for Helmholz Center Potsdam, GFZ German Research Center of Geoscience fra januar 2021. Udnævnelsen er for en tre-årig periode.

09.09.2020 | Kathrine Lindgaard

GFZ German Research Center of Geoscience er det nationale forskningscenter for geovidenskab. Forskning ved GFZ fokuserer på geosfæren i det meget komplekse jordsystem. Det videnskabelige rådgivende råd for GFZ rådgiver bestyrelsen og direktionen om alle områder indenfor forskning og udvikling. Rådgivningen inkluderer eksplicit strategien og planlægningen af ​​forsknings- og udviklingsarbejdet ved GFZ, opsøgende aktiviteter, samarbejde med nationale og internationale institutioner samt ansættelsesforhold.

Du kan læse mere om Helmholz Center Potsdam, GFZ German Research Center of Geoscience her.

Institut for Geoscience