Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Læs Geoscience på Aarhus Universitet

Geoscience er videnskaben om jordklodens opbygning, struktur, historie og processerne der former den, lige fra den inderste metalkerne til mulden, du går på og atmosfæren omkring dig.
Geoscience er et meget praktisk anvendeligt og samfundsorienteret fag, der kombinerer alle de naturvidenskabelige områder. Geoscience handler om Jordens struktur, historie og processer og er en vigtig videnskab både for dig og samfundet. 

Geologer finder svar på en række emner inden for områderne vand, naturkatastrofer, miljø osv. Vi bruger vores viden til at løse konkrete samfundsmæssige problemstillinger for at sikre både mennesker og vores klode den bedste fremtid.

Her kan du læse mere om faget, studielivet, undervisningen og dine fremtidsmuligheder med en uddannelse fra Institut for Geoscience.


Vi udbyder følgende uddannelser:

Kom med indenfor på Institut for Geoscience

På denne virtuelle tour kan du få et godt indtryk af hvordan, der ser ud indenfor på Institut for Geoscience. Turen går forbi forskellige laboratorier og undervisningslokaler, du kan se nogle af de udstillede sten og fossiler og høre om specielle historier fra Instituttet.