Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

GEOSCIENCE

Forstå Jordens fortid, nutid og fremtid

Nyheder

24.06.2021 | Institut for Geoscience, Medarbejdere

Ph.d.-stilling

Der er i øjeblikket åbent for ansøgninger til Ph.d.-stillingen: ”Establishing a chronology of the first hominin occupation of Central Asia”. Del gerne nyheden med potentielle kandidater i dit netværk. Du kan læse opslaget her.

23.06.2021 | Institut for Geoscience

Udenlandske forskere udtaler sig i sagen om Egtvedpigens oprindelse

I en ny artikel på Videnskab.dk får Rasmus Andreasen og Erik Thomsen opbakning fra udenlandske forskere til deres forskningsresultater omkring Egtvedspigens oprindelse. Artiklen opsummerer de forskellige synspunkter i sagen. Læs mere her.

22.06.2021 | Institut for Geoscience

Hvorfor er Mars rød?

Det spørgsmål svarer blandt andet lektor emeritus Per Nørnberg fra Geoscience på i denne artikel på Videnskab.dk. Det er Bjørn på 5 år, der stiller spørgsmålet, men svaret er ikke nødvendigvis ligetil. Derfor indeholder artiklen også både en simpel og en kompliceret forklaring. Læs med her.

Viser resultater 10 til 12 ud af 236

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Arrangementer

 

 

Det er her vi bor - kom med indenfor

På denne virtuelle tur kommer du hurtigt med rundt på de snirklede gange på Institut for Geoscience.  Undervejs kan du blandt andet se og høre om Jyllands første seismometer og stenen, hvor "Jordens børn" bliver født. Nyd også synet af de smukke udstillede sten og fossiler, oplev undervisningslokaler og nogle af de mange forskellige laboratorier.


Find vej til Institut for Geoscience

Facebook.com/geoaarhus

Følg vores Instagramprofil @geoscience_au

Interne Geoscience portaler