14:30-15:30 |
Forskningens Døgn: Danmarkshistorien skrives om: Skrydstrup- og Egtvedpigen var nok ikke kosmopolitter
Til Forskningens Døgn kan du få forskningen hjem i din stue. Fra Geoscience tager Rasmus Andreasen og Erik Thomsen dig en tur med tilbage i tiden, når Aarhus Universitet inviterer til en række online foredrag den 28. april.
16:30-17:30 |
17:30-18:30 |
Forskningens Døgn: Doggerland – et forhistorisk landskab g(l)emt under Nordsøens bølger
Til Forskningens Døgn kan du få forskningen hjem i din stue. Fra Geoscience tager Katrine Juul Andresen dig med ud på havets bund, når Aarhus Universitet inviterer til en række online foredrag den 28. april.
19:00-20:00 |
tir 04 maj
19:30-21:00 |
Klimaforedrag: Jordens klima – fortid, nutid og fremtid
Lektor og klimaforsker Mads Faurschou Knudsen besøger Rønde Højskole og holder et kort foredrag med efterfølgende klimadialog.