Girls' Day in Science

Institut for Geoscience slår dørene op og inviterer lokale gymnasiepiger indenfor, når det den 6. oktober går løs til den landsdækkende kampagnedag Girls’ Day in Science.

02.06.2021 | Karin Mehl Pedersen

Dato ons 06 okt
Tid 11:00 15:00
Sted Institut for Geoscience
Girls' Day in Science. Foto: Hempel

Til Girls’ Day in Science viser vi pigerne nogle af vores seje kvinder, som studerer eller forsker inden for Geoscience.

Pigerne skal blandt andet høre om klima og Jordens ressourcer i den grønne omstilling og får også mulighed for at teste om deres smykker er ægte (ædelmetal og/eller ædelsten).

Gennem workshops og praktiske opgaver får de en forsmag på, hvordan det er at være studerende på instituttet. Vi skal også snakke om, hvad en karrierevej inden for Geoscience kan føre til.

Arrangør: Det er Naturvidenskabernes Hus, der står bag Girls’ Day in Science.

Institut for Geoscience
Tags: Girls' Day in Science, besøg Geoscience, piger og naturvidenskab, gymnasieaktivitet, Geoscience