08.12.2017 | Institut for Geoscience

Nyt forskningsprojekt skal gøre oprensning af jordforurening billigere

Bag forsøget i Kærgård Klitplantage står Region Syddanmark i samarbejde med Aarhus Universitet, Department of Geoscience

29.11.2017 | Institut for Geoscience, Medarbejdere

Jan-Pieter Buylaert, NLL/Geoscience AU, medforfatter til artikel i PNAS

Coupled European and Greenland last glacial dust activity driven by North Atlantic climate

29.11.2017 | Institut for Geoscience, Medarbejdere

Adrew Murray, NLL/Geoscience AU medforfatter til artikel i Nature Communications

Counter-intuitive influence of Himalayan river morphodynamics on Indus Civilisation urban settlements

07.11.2017 | Institut for Geoscience, Medarbejdere

Jan A. Piotrowski, professor in geoscience, Honorary Member of Polish Association of Geomorphologists.

At the General Assembly of the Association of Polish Geomorphologists, Jan Piotrowski has been awarded an Honorary Membership of the Association.

02.11.2017 | Institut for Geoscience, Medarbejdere

New professor at Geoscience

Professor Hamed Sanei has just started his position as Mærsk Oil Chair at the Department of Geoscience, Aarhus University.

26.10.2017 | Institut for Geoscience, Medarbejdere

Innovationsfonden giver stor bevilling til nyt satellit projekt

Forskere fra bl.a. Institut for Geoscience har sammen med de to nordjyske virksomheder 2operate og GomSpace modtaget 7,5 millioner korner fra Innovationsfonden til at undersøge, hvordan såkaldte megakonstellationer, med hundredvis af bittesmå satellitter kan bruges både kommercielt og videnskabeligt.

11.10.2017 | Institut for Geoscience, Medarbejdere

Marit-Solveig Seidenkrantz, Geoscience, udnævnt til co-chief editor for internationalt peer-reviewed tidsskrift

"Climate of the Past" er et IEGU tidsskrift som udgives af Copernicus Publications

Træringe fra dansk egetræ

11.09.2017 | Institut for Geoscience, Medarbejdere

Cosmic ray event in 994 C.E. recorded in radiocarbon from Danish oak

11.08.2017 | Institut for Geoscience, Medarbejdere

Er vi på vej ind i en ny istid

Normalt varer en istid 80-90.000 år, mens en mellemistid varer 12-15.000 år. Vores nuværende mellemistid startede for 11.700 år siden. Betyder det, at vi er på vej ind i en ny istid?

11.08.2017 | Institut for Geoscience, Medarbejdere

Formation of plateau landscapes on glaciated continental margins

En gruppe forskere fra Geoscience har, med David L. Egholm som førsteforfatter, publiceret en artikel i Nature Geoscience.

14.07.2017 | Institut for Geoscience, Medarbejdere

A major change in the stratigraphy of the Santorini Volcano in Greece

Walter Friedrich m.fl., Geoscience, AU, publicerer ny artikel om Santorini i International Journal of Geoscience.

03.07.2017 | Medarbejdere, Institut for Geoscience

A tale of a fjord - Limfjord - 10.000 years in 4 minutes

SEDITRAPS er et projekt under Geocenter Danmark som udforsker miljøhistorien ved brug af marine sedimenter samlet i fjorde og kystsystemer i Danmark. Se filmen fra et togt med Aurora i Limfjorden i foråret 2017.

05.05.2017 | Institut for Geoscience, Medarbejdere

Bevilling fra Det Frie Forskningsråd | Natur og Univers til Marit-Solveig Seidenkrantz

Projekt: Sea-ice variability around Greenland (G-ICE)

Glacial mega-ripples (GMRs) of unspecified origin at Mogenstrup, western Jutland

05.05.2017 | Institut for Geoscience, Medarbejdere

Bevilling fra Det Frie Forskningsråd | Natur og Univers til Jan Piotrowski, Geoscience

Projekt: Enigmatic glacial landsystems: Deciphering ice-marginal processes of the Scandinavian Ice Sheet (EGSys)

28.04.2017 | Institut for Geoscience, Medarbejdere

Årringsstudier af ændringer i klima og forurening i Grønland

Forskere fra Geoscience, Bioscience, Kemi og Ingeniørvidenskab har modtaget 496.000 DKK fra Science and Technologys midler til synergiskabende aktiviteter.

Viser resultater 1 til 15 ud af 95

1 2 3 4 5 6 7 Næste