Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

GEOSCIENCE

Forstå Jordens fortid, nutid og fremtid

Nyheder

Delphini 1 - Aarhus Universitet

23.03.2021 | Institut for Geoscience

Farvel til Delphini-1

Søndag den 14. marts 2021 brændte studentersatellitten Delphini-1 fra Aarhus Universitet efter lang tids tro tjeneste op i atmosfæren. Satellitten holdt sig oppe i noget længere tid end forventet, og projektet har været en stor succes med mange involverede fra forskellige Institutter på Aarhus Universitet, deriblandt Geoscience. Læs mere her.

Marit-Solveig Seidenkrantz

19.03.2021 | Institut for Geoscience

Ungdomsvideo om istid

På ungdomskanalen Tjek stiller de spørgsmålet om vi er på vej ind i en ny istid? For at undersøge det nærmere har de spurgt professor Marit-Solveig Seidenkrantz fra Institut for Geoscience til råds. Se videoen her.

På Geoscience er der fremgang i antallet af kvote 2 ansøgere

17.03.2021 | Institut for Geoscience

Flot stigning af ansøgere til Geoscience på kvote 2

Ansøgningsfristen for kvote 2 ansøgninger er netop udløbet. Knap 6.000 ansøgere har valgt Aarhus Universitet som førsteprioritet. Det er en fremgang på 3 % sammenlignet med 2020. Natural Sciences har modtaget 400 førsteprioritetsansøgninger, hvilket er samme antal som sidste år. På Geoscience er der fremgang i antallet af ansøgere.

Viser resultater 31 til 33 ud af 236

Forrige 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Næste

Arrangementer

 

 

Det er her vi bor - kom med indenfor

På denne virtuelle tur kommer du hurtigt med rundt på de snirklede gange på Institut for Geoscience.  Undervejs kan du blandt andet se og høre om Jyllands første seismometer og stenen, hvor "Jordens børn" bliver født. Nyd også synet af de smukke udstillede sten og fossiler, oplev undervisningslokaler og nogle af de mange forskellige laboratorier.


Find vej til Institut for Geoscience

Facebook.com/geoaarhus

Følg vores Instagramprofil @geoscience_au

Interne Geoscience portaler